Vi har mange spændende kurser på vej.

Vi bestræber os på, at udbyde en lang række spændende kurser for alle. Hvis du kunne have ønsker eller idéer til kurser, må du endelig kontakte os! Til nogle kurser søger vi undervisere, så tøv ikke med at henvende dig på telefon: 31170626 eller på mail: info@solbakkensfritidsskole.dk, hvis du mener, at du kan gøre en forskel.

Der vil blive udbudt samme fag, som du kan gennemføre på andre tilsvarende fritidsskoler/aftenskoler, men undervisningen er tilrettelagt, således at netop du føler dig tryg. F.eks. tilbydes små hold, mere individuel undervisning og et miljø, som skaber tryghed, faglighed og højt humør.

På disse kurser vil der være deltagerbetaling på niveau med andre aftenskoler. Det skal dog bemærkes, at vi tilstræber at holde os i den ”lavere ende” af skalaen.

 

Vi gør vores yderste for at tilbyde:

¨ høj faglighed

¨ at der er tid til alle

¨ at samarbejde med dine omgivelser

 

Kunne du tænke dig at undervise?

Hvis du kunne tænke dig at give undervisning på vores fritidsskole, eller har idéer til kurser, så må du endelig henvende dig til os!

DSC 0062

Du er VORES kursist

Her er du ikke bare en kursist, men du er vores kursist, som vi vil søge at hjælpe, så du får en så god oplevelse, som overhovedet muligt.